ponedjeljak, 27. travnja 2015.

5 savjeta za topljenje masnih jastučića s bedara koji uvijek pale



Jedite više proteina i manje šećera kako bi došli do željenih rezultata
Kratke hlače, suknje i tajice sve su češći prizor na ulicama naših gradova. Ako vas od nošenja ovih odjevnih komada sprečava nezadovoljstvo s oblikom i veličinom bedara, pravi je trenutak da isprobate jedan od savjeta stručnjaka


1. Jedite više proteina
Proteini poput ribe, jaja i bijelog mesa odlični su saveznici napetih mišića i lijepe kože. Da bi tijelo preradilo protein potrebno mu je više snage, pa je konzumacija hrane iz ove grupe namirnica sagorijeva više kalorija i topi masne jastučiće na kritičnim mjestima na tijelu.

2. Čučnite
Redovna tjelesna aktivnost sastavni je dio zdravoga života, ali i neizbježni dio vježbačkog režima ako želite imati isklesana i tanja bedra. Najbolja vježba za ovaj dio tijela su čučnjevi koje možete izvoditi u svako doba dana.

"Uravnoteženi jelovnik s većim postokom proteina i manjkom šećera, te redovita vježba jamci su koji će istopiti masne jastučiće na kritičnim mjestima. "

3. Mažite se kremama protiv celulita
Za gubitak centimetara na ovom dijelu tijela pomoći će vam i preparati za borbu protiv celulita. Poslužite se možete i domaćim preparatima iz kućne radinosti na bazi kave, koji će uz redovito nanošenje i trljanje izgladiti neželjenu narančinu koru, a vama podariti tanje noge i bedra.

4. Pozdravite se sa šećerom
Odreknite se industrijskih slastica i namirnica s visokim glikemijskim indeksom od bijelog brašna te tako povećajte šanse za uspjeh. Što manje šećera jedete to ćete ga manje i željeti. Ako pak osjećate veliku želju za slatkim, zadovoljite je prirodnim 'slatkišima' poput mrkve i cikle, ili komadićima čokolade s visokim postotkom kakaa.
>> Nevjerojatno! Ovo se događa ako prestanete jesti šećer

5. Opustite se
Ako većinu vremena provodite u mjerenju hrane koju unosite u organizam, ali i provjeri stanja na vagi, upravo je ovo ponašanje dio stvari koji vam izazivaju stres. Tijelo pod stresom luči hormon kortizol koji pridonosi taloženju masti na kritičnim mjestima, i tako usporava vaše napore. Umjesto toga usredotočite se na zdraviji način života, opustite se i rezultati će sigurno doći.

zadovoljna.hr

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.
Menu :
4