petak, 3. travnja 2015.

BIOCIL PRIRODNI PREPARAT – VIŠE OD NADE: POGLEDAJTE ŠTA SVE USPJEŠNO LIJEČI!


Prirodni preparat kontrolisan od strane ljekara specijalista, pomaže bolesnicima sa teškim oblicima maligne bolesti
Prirodni dijetetski preparat sastavljen od visoko protetnih bioaktivnih sastojaka ljekovitog bilja i korijena sa planine Bjelasice i Durmitova, spremljen u svježem stanju sadrži izvornu ljekovitu snagu prirode.

Preparat pomaže bolesnicima sa teškim malignim oboljenjima u raznim fazama razvoja karcinoma i posjeduje sertifikat za ispravnost dobijen od Ministarstva za zdravlje CG.

U organizmu preparat ispoljava svoje snažno dejstvo prirodnog imunomodulatora, pojačavajući imunitet i odbrambene snage organizma kao jednog od najvažnijih faktora u borbi protiv maligne bolesti. Takođe, djelujući kao biljni harmonizirajući tonikum, harmonizuje i dovodi u ravnotežu poremećene funkcije organizma prouzrokovane malignom bolešću.

Praćen od strane ljekara preparat je pokazao izuzetno dobre rezultate u tretmanu malignih tumora pluća, jetre, bubrega, želuca, debelog crijeva, prostate, mozga, kao i kod ženskih reproduktivnih organa materice, jajnika i dojki.

Koriste ga i pacijenti sa malignim oboljenjima kože (melanoma malignum) i bolesnici sa limfoproliferativnim oboljenjima (m. Hodgin, non Hodgin, Leukoze...).

Obzirom da je preparat apsolutno čist u smislu da ne sadrži nikakve hemikalije, aditive, konzervanse može da se koristi istovremeno sa bilo kojom medicinskom terapijom.

LJEKARI KONSULTANTI: Dr. Burić, dr. Kostović.

BIOCIL koriste pacijenti širom naše zemlje, kao i pacijenti u inostranstvu (Amerika, kanada, Južna Afrika, Evropa...). Organizovan je servis savjetodavnih usluga, gdje ljekari specijalisti stručni konsultatnti Biocila u ličnom kontaktu ili putem telefona daju informacije o preparatu i bolesti pacijenta.

Što se tiče uslovno malignih blesti, BIOCIL se sa uspjehom koristi kod familijarne polipoze kolona, ulceroznog kolitisa, multiple skleroze.

Prihvaćeno je da se postižu izuzetno dobri rezultati istovremeno primjenom BIOCILA i zračne citostatske terapije

Zato nije potrebno reći da je BIOCIL VIŠE OD NADE

TRADICIJA – BIOCIL se priprema po tradicionalnom receptu porodice Žujović koji se više od 200 godina prenosi s koljena na koljeno.

Vozač dostavlja preparat na kućnu adresu

BIOCIL Bijelo Polje – Crna Gora, vlasnik Cile Žujović tel: 00382 50 473 900; 00382 69 052 229

Rezultati kliničkih ispitivanja

„Nestali“ karcinomi pluća i na mozgu

Klinička ispitivanja Biocila na više stotina pacijenata oboljelih od malignih bolesti mekih tkiva i nekih sistematskih bolesti ukazuju na slijedeće: Biocil ima antikancerogeno i citostatičko sjelovanje. Kod mnogih pacijenata karcinom pluća medijastinuma i medijastaze na mozgu i jetri su „nestale“, što je medicinski neobjašnjivo. Biocil ima izraženo antioksidantno i lipolitičko djelovanje „čisteći“ krvne sudove od ateromatoznih naslaga i krv od LDL (lošeg holesterola) i triglicerida. Biocil se pokazao djelotvornim kod mnogih autoimunih oboljenja i sistemskih hroničnih bolesti.

Biocil, uzimajući u obzir sastav, jača imunitet, poboljšava promet hranjivih materija, pomaže izgradnji fermenata i enzima. Preparat Biocil-ulje za vanjsku upotrebu pokazuje korisno ljekovito svojstvo kod bolesti kože i sluzokože (ekcemi, opekotine, upale vena, uključujući i liječenje hemoroida, gljivičnih oboljenja na prstima i noktima, ojede i dr.).

Upotreba u medicini (indikacije)

Upotreba Biocila je višestruka i nevjerovatno uspješna, a naročito kod malignih bolsti i metastaza mekih tkiva (dišnih organa, dojki, jetre, želuca i crijeva, bubrega, prostate, jajnika, kože i potkožnog tkiva, žlijezda, leukemije, mozga i dr.), autoimunih oboljenja (reumatizam, dijabetes 1 i 2, psorijaza, multipla skleroza, lupus eritematodes, Kronova bolest), progresivnih hroničnih bolesti (arterioskleroza, Birgerova bolest, fibroze, divertikuloze, sklerodermija i dr.), smanjenog imuniteta (HIV, herpes zoster, kandidijaza, klamidijaza, postoperativni oporavak, astenije, anoreksija), zaštite srca i krvnih sudova (antioksidantno djelovanje), zaštite jetre (lipolitičko dejstvo, smanjenje kolesterola i triglicerida), promjene energetskog stanja (depresija, stresovi, manjak životne energije, psihoze i psihoneuroze), bolesti kože i sluzokoža (ekcem, upale vena, hemoroidi, opekotine, gljivična oboljenja, ojedi i dr.)

aura.ba

Broj komentara: 6:

  1. Juce sam kupio BIOCIL i volio bih da da sve bude OK ako bude u pitanju prevara kunem se ovom travaru da cu ga zakopati u plastu svih trava koje mi rastu oko kuce

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako bude samo 5 % ucinka u dejstvu za koja garantuju podicicu im zlatan spomenik

    OdgovoriIzbriši
  3. E ovako,ne znam covjeka uopste,prijatelj me preporucio za Biocil.Moja zena boluje od tumora na pankreasu,sve dok nije uzimala Biocilnije mogla nista da jede,i to sto je pojela sve je povratila odmah.Od kad uzima Biocil,kunem vam se da jede ko luda i ne povrace vise.Hvala Cile Zujovicu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno je efikaSan a I hyena za reumu je dobra.Hvala ovoj porodicaI sto cuvaj recept I pomaze

    OdgovoriIzbriši
  5. Iskustva ljudi sa psihozom da li ima neko?

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Pokreće Blogger.
Menu :
4