Sastojci:
-1 šaka pasulja (tetovac)
-1 kesa za zamrzivac od 2-3 l
-1 pamučna krpa
-1 lanena krpa
-1 vunena krpa
Priprema:
Svako veče (pred spavanje) uzeti šaku (punu) pasulja pa oprati i staviti da ključa. Od trenutka ključanja kuhati još 15 minuta. Zatim pasulj procjediti, malo prohladiti i sipati u plastičnu vrećicu.
Neka pasulj bude dovoljno topao da vaše koljeno može da izdrži toplotu, ali ne hladno i nikako vruće da se ne opečete. Pasulj je u kesici - rastanjite ga u širini koljena i onda zavežite kesicu tako da pasulj bude na jednom mjestu a ne rastrkan. Onda preko toga ide pamučna pa lanena pa vunena krpa. Koljeno se dobro ušuška i sutra se sadržaj kesice baci. Postupak se ponavlja kao sto rekoh svako veče tj. 40 noći iznova!! A za rezultat ćete se uvjeriti samo ako ste uporni pa ćete sa zadovljstvom prepričavati iskustvo drugima!
/prirodni-lijek.blogspot.com/
0 komentari:
Objavi komentar