srijeda, 4. veljače 2015.

Nemate pojma kako vas truju: Obavezno pročitajte najveću podvalu farmaceutske industrije i izbacite je iz uporabe


Posljednja istraživanja ukazuju na to da multivitamini, koje mnogi od nas naivno kupuju nanose štetu bubrezima, jetri i debelo crijevu, a u njima se kriju šokanti dodaci. U kategoriji ostali dodaci skriti se tako znaju- puder, boje, natrij, vosak i dioksid.
Uzimate muiltivitamine i mislite da činite dobro za svoj organizam? Vjerujete pakiranjima i reklamama koje vam prodaju umjetne vitamine i pokušavaju podvaliti priču da su upravo takvi vitamini bolji nego pravi? Je li nepoznati prah uistinu zdraviji od jabuke ili kruške? Jeste li ikada zaista pročitali deklaraciju i istražili dodatke? Znate li što se krije iza pojma 'ostali sastojci' koji se često može pronaći na takvim dodacima. Posljednja istraživanja ukazuju na to da multivitamini, koje mnogi od nas naivno kupuju, nanose štetu bubrezima, jetri i debelom crijevu, a u njima se kriju šokanti dodaci. U kategoriji 'ostali dodaci' skriti se tako znaju - puder, boje, natrij, vosak i dioksid.

Sredinom 1930. multivitamini su postali dostupni u prodavaonicama i ljekarna. Tada su se dodaci radili od koncentrata prirodnog, sušenog i prešanog povrća i voća. Međutim, ranih 1940.-tih, pojedine marke su započele s proizvodnjom sintetičkih tableta i tada započinje zločin. Danas, milijuni Amerikanaca i ljudi cijeloga svijeta žele pravilno jesti i uzimati prave vitamine, kako bi im pomogli da žive dug i zdrav život pun energije. Ali, većina ovih nedužnih, naivnih i prehrambeno neobrazovanih bića NEMAJU POJMA da su vitamini velikih „brendiranih imena" sintetički otrovi, a nalaze se na policama većine trgovina mješovitom robom i drogerija. Ti otrovi ne samo da NE ČUVAJU dobro zdravlje, nego su mutageni i kancerogeni. To znači da su pravi otrov za tijelo, potiču bolesti i poremećaje, uključujući artritis, krhke kosti, rak. Mnogi multimitavini, osobito oni za žvakanje sadržavaju aspartam koji je vodeći uzročnik bolesti crijeva.

Ako su vaši vitamini u obliku kapsula vrlo je vjerojatno da konzumirate kožu, hrskavicu i vezivna tkiva te kosti bolesnih životinja. A uz to, ako se u vitaminima nalaze umjetni zaslađivači tada je to još opasnije.

Sintetički vitamin B-12, cijanokobalamin, stvoren je iz vrlo otrovnih jetri krave i aktivnog otpada. Kravlja jetra je prepunjena steroidima i antibioticima, tu su i pesticidi koje krava upija hraneći se GMO hranom. Takve krave borave u lošim uvjetima uz ograničenu prehranu, a ondje često kolabriraju i polako umiru dok pri tome leže u vlastitim fekalijama.

Vitamin B nastaje iz katrana poznatog po djelovanju na živčani sustav. Jeftini, sintetički vitamini koje uzimate da bi očuvali svoje zdravlje, zapravo ga pogoršavaju.

Vitamin A nastaje iz sokova riblje jetre napunjene otrovnom živom.

Vitamin C nastaje miješanjem kiselina koje iritiraju probavni trakt, a riječ je o kemiskoj kopiji asorbinske kiseline.

Vitamin D proizvod je ulja tretiranog zračenjem, a ujedno je otrovan jer može rezultirati taloženjem minerala u srcu i plućima.

Pogrešna vrsta kalcija – ubija vas polagano.

Mit o kalciju mora biti razbijen i to odmah sad. Ako jedete i pijete mliječne proizvode, uključujući i mlijeko, jogurt i sir, punite svoje tijelo kalcijem, zapravo, vrlo vjerojatno prepunjujete svoje tijelo kalcijem. Pravi, cjeloviti vitamini iz hrane ne oduzimaju tijelu njegove sastojke i ne uzrokuju vitaminsku neravnotežu.
dnevno.hr

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.
Menu :
4