srijeda, 18. veljače 2015.

Japanske bube

Japanske bube
Sastojci:

Biskvit

-4 jaja
-4 žlice šećera
-4 žlice oštrog brašna
-2 žlice kakaa /Krašov jer je taman/
-1 prašak za pecivo

Preljev

-1 dcl vode
-1 dcl ruma
-10 dkg šećera

Fil

-1/2 l mlijeka
-3 žumanjka
-8 dkg brašna oštrog
-15 dkg šećera
-15 dkg margarina
-2 vrečice šlaga ili 1/2 l biljnog šlaga

Čokoladna glazura

-10 dkg tamne čokolade
-5 dkg margarina
-ulja /toliko da dobijete lijepu glatku glazuru
Priprema:

Od sastojaka za biskvit ispecite biskit, koji još vruć prelijte sa prokuhanom vodom, šećerom i rumom.

Odozgo stavite fil, a na njega izrađeni šlag.

Preko šlaga možete staviti čokoladnu glazuru koja nije obavezna /po vašoj želji / možete naribati čokoladu ili ga posuti čokoladnim mrvicama.

Dobar tek !

receptovanje.com

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.
Menu :
4