![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZTkQVPQwySAe5GYdW03DfZmAZ5DM6u4H0655DTQIKznRlT1LjzutkxcAdUUsW6JNxF5vrHFNwrjOxNYA0WCHX9ZkJ5Qd0iit8lceWVujagsJQ2D_6C-HsRZEDw_Jv_Q-BXhnm2QoPQEs/s1600/ustipci.jpg)
Sastojci:
brašno
jaje
jogurt
so
prašak za pecivo
ulje
Način pripreme:
Sipati u posudu 14 kašika brašna, dodati pola kesice praška za pecivo, malo soli i sve lepo izmešati. Umutiti jadno jaje, sipati u brašno, pa dodati jedan jogurt u brik pakovanju i dobro izmešati
viljuškom. Sipati ulje u manju šerpicu otprilike jedan cm visine, dobro ugrejati, vaditi kašičicom uštipke i pržiti sa svake strane da lepo porumene. Služiti sa starijim sirom, uz čaj ili belu kafu.
www.krstarica.com
Nema komentara:
Objavi komentar