srijeda, 4. ožujka 2015.

Ovo je najmoćniji antibiotik IKADA i ubija SVE VIRUSE! Napravite ga sami uz ovaj RECEPT


Grip hara Srbijom, zaraza stvara velike probleme u funkcionisanju sistema, institucija i bolnica... Zašto se Vi ne biste zaštitili na vreme?
Sajt earthweareone.com tvrdi da su ga još stari Evropljani koristili kako bi se zaštitili od svih mogućih zaraza i bolesti.

Prema pisanju tog portala, recept je pomogao milionima ljudi da se otarase velikog broja hroničnih bolesti, bakterijskih infekcija, a tvrde da savršeno leči i kandidu.

Zatim, efikasno čisti organizam od toksina, ubija štetne bakterije, deluje protiv gljivica i virusa i podstiče cirkulaciju u celom telu.

Potpuno je prirodan, a tajna njegove moći krije se u kombinaciji sastojaka s jakim antibiotskim dejstvom.

RECEPT:
Potrebno je:
700 ml organskog jabukovog sirćeta;
četvrtina šolje sitno iseckanog belog luka;
četvrtina šolje sitno iseckanog crnog luka;
2 sveže ljute paprike (najljuće koje možete da nađete);
četvrtina šolje izrendanog svežeg đumbira;
2 supene kašike izrendanog svežeg korena rena;
2 supene kašike kurkume u prahu
Priprema: Izmešajte u posudi sve sastojke osim sirćeta, a zatim ih prebacite u jednu veću staklenu teglu. Naspite sirće, promućkajte, dobro zatvorite i ostavite da stoji na tamnom mestu 14 dana. Nakon ovog perioda otvorite teglu, promešajte i izgnječite sastojke, a zatim procedite kroz gazu. Dobro iscedite tako da sav sok izađe, a ostatak suve materije možete koristiti za kuvanje ako hoćete.


Način upotrebe: Najbolje je početi sa jednom kafenom kašičicom dnevno, a za podizanje imuniteta dovoljno je da uzimati jednu supenu kašiku dnevno. Ako se borite sa ozbiljnijom bolešću, dozvoljeno je i do 6 supenih kašika dnevno.

* Napitak je veoma jak i ljut, zato nemojte da ga pijete na prazan stomak.

* Čuvajte ga u frižideru.

dnevno.rs

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts

Pokreće Blogger.
Menu :
4